«Σπαρταριστός» διαγωνισμός στην ιστοσελίδα μας με δώρο 4 το σπέσιαλ διπλό επεισόδιο της σειράς Marvin marvin, Big Time Marvin με γκεστ σταρ τους Big Time Rush! Αυτή τη φορά, όμως, θα είναι λίγο διαφορετικός από άλλες φορές. Τα στάδια του διαγωνισμού θα είναι τα εξής:

Στάδιο 1: Eντοπίζοντας τη φόρμα του διαγωνισμού στην Αρχική μας σελίδα, συμπληρώνετε το e-mail ή το Username (όνομα χρήστη) σας στο Chatroll στο κατάλληλο πεδίο τσεκάρετε το κουτάκι «Θέλω να συμμετάσχω στο διαγωνισμό» και πατάτε «Submit».

Στάδιο 2: Σας στέλνω έναν αριθμό, με τον οποίο θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό μας (στο e-mail σας ή με private message στο Chatroll που δώσατε προηγουμένως). Ο πρώτος συμμετέχων παίρνει τον αριθμό 1, ο δεύτερος το 2 και ούτε κάθε εξής. Τα νούμερα που αντιστοιχούν σε κάθε συμμετέχοντα θα υπάρχουν και αναρτημένα στην ιστοσελίδα.

Στάδιο 3: Πραγματοποιείται ζωντανά η ηλεκτρονική κλήρωση του διαγωνισμού και βγαίνουν οι νικητές. Ο σύνδεσμος (link) για τη ζωντανή παρακολούθηση της κλήρωσης θα δοθεί τη μέρα που θα πραγματοποιηθεί στην ιστοσελίδα μας, στο Facebook, το Twitter και το chat μας. Το βίντεο της κλήρωσης θα υπάρχει και μετά τη ζωντανή μετάδοσή της, σε περίπτωση που κάποιος συμμετέχων δεν μπόρεσε να την παρακολουθήσει.

Στάδιο 4: Οι νικητές παραλαμβάνουν το link του επεισοδίου Big Time Marvin (στο e-mail με private message το λογαριασμό Chatroll που έδωσαν προηγουμένως).

Μη διστάσετε να μας κάνετε ερωτήσεις σχετικά με το διαγωνισμό ή ό,τι άλλο θέλετε!